Iedereen heeft dromen laat dat duidelijk zijn, van de meest romantische dromer tot de uberrealist!

Niet iedereen maakt zijn dromen waar, ook dat is realiteit.

‘Angst voor het onbekende, mensen die je als dromer zullen zien, niet realistisch en financiële zekerheid opgeven’, dat zijn de meest gehoorde excuses waarom iemand zijn/haar dromen niet durft waar te maken.
Het leven neemt je tijd in beslag en je stapt duchtig mee op het pad dat er ligt. En dan komt er een ommekeer. Een scharniermoment in je leven!
Wil je blijven wie je was of kijk je stiekem wel eens een andere kant uit, het glinsteren van onbekend water dat een herinnering naar boven brengt van wie je was en wat je wilde zijn.

Hoe zit het dan met diegenen die wel in het onbekende durven springen?
Zijn zij dan overal heel zeker van, worden zij geruggensteund of kan het hen niet schelen?
De durvers onder ons zijn net zo onzeker als de volgers, ook zij worden geconfronteerd met het sociale aspect dat men een zeker bestaan niet zomaar overboord gooit om een droom na te jagen.
Alleen doen ze het tòch, omdat ze geloven dat ze zich er beter zullen door voelen, omdat ze berekende avonturiers zijn, omdat ze gedreven worden door passie.
Passie is een sleutelwoord, zonder passie geen dromen, zonder dromen geen wens tot veranderingen.
Heb jij dromen? Droom je met passie? Wil jij ook je droom werkelijk laten worden maar weet je niet hoe of denk je dat het te laat is?
Ga eens bij jezelf na hoe vaak je tijdens een onbewaakt moment wegdroomt. Waar voert jouw dagdroom je dan naartoe? Ik heb het hier niet over een vakantie op Aruba of over het maken van een wereldreis, hoewel ook dit tot de mogelijkheden kan behoren.
Dromen die je leven veranderen, de ‘wat als’ vragen die opkomen, het verzuchten en de ‘ach ja’ momenten..
Ook jij hebt de mogelijkheid om dromen realiteit te laten worden!
Jouw droom hoeft niet groot te zijn, je hoeft de wereld niet te verbeteren, kleine veranderingen kunnen voor jou een wereld van verschil betekenen.  Elke reis begint met de eerste stap en niemand hoeft jou te vertellen wanneer en hoe groot die stap moet zijn!
Herken jij hier aspecten van jezelf in?
Heb je voor ogen waarheen je zou willen en voel je het verlangen om jezelf te ontplooien maar vind je het nog te verwarrend?
Ik help je graag door een stukje mee te stappen op dit voor jou onbekend terrein en laat jou genieten van vernieuwd vertrouwen.
Droom niet verder, trek je wandelschoenen aan en begin je reis te plannen!