Voor wie?

Vaak wordt me gevraagd wie bij mij terecht kan, welke klachten ik behandel. Ik kan dit niet zomaar opsommen of oplijsten want dan ga ik mensen in vakjes zetten. Ik behandel geen klachten, ik tracht mensen terug in balans te brengen! Ben jij een ondernemend persoon , al dan niet met een eigen zaak, en heb je de indruk dat er meer chaos dan orde heerst? Heb je het gevoel dat je je opgroeiende kinderen niet meer begrijpt? Heb je dromen waarvan je denkt dat ze niet realistisch zijn, of zou het toch..? Had je verwachtingen die niet (meer) kloppen en weet je niet hoe je daarmee om moet gaan? Voor al deze en andere vragen ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik ga met jou op pad om jouw chaos te ontrafelen en laat je voelen waar het werkelijk om draait.

Stap voor stap zal je duidelijkheid krijgen en ga je ontdekken wat jouw drijfveer is, waar jouw kracht ligt en leer je terug focus hebben. Al wandelend ga je de balans vinden om op een evenwichtige manier in het leven te staan.

Na 3 maanden heb je een andere kijk op jouw huidige situatie en ben je actief bezig om jouw toekomst uit te bouwen zoals jij het ziet!

Eén van mijn klanten had bijna het familiebedrijf verkocht omdat hij zo niet meer verder kon noch wilde. Burn-out was wat de huisdokter concludeerde. Rust is wat hij voorgeschreven kreeg. Hij kreeg fysieke pijntjes, stramme spieren en hoofdpijn. Na beraad met de familie ging hij ‘het nog eens proberen’ terug aan het werk te gaan, hij liet er echter letterlijk zijn slaap voor. Zijn getuigenis:

“Ik heb me vaak opgesloten gevoeld, beknot in wat ik zelf wilde doen. Ik heb mijn ouders nooit tegengesproken, er werd nu eenmaal verwacht dat ik de zaak zou overnemen (winkel voor elektriciteitsbenodigdheden) en dus ging ik een technische richting volgen. Maar ik wilde zo graag ontwerpen, zat uren te tekenen, architectuur sprak me wel aan, mijn fantasie kunnen gebruiken en mensen gelukkig maken. Door hier te lopen en mijn fantasie en dromen uit te spreken zie ik dat ik ook andere opties heb! Wat als ik me toeleg op domotica, thuisinstallaties, mensen op vlak van elektriciteit helpen met het (her)inrichten van hun huis..! Wow. “

(Hans Van Aken, 41 jaar)

Contacteer ons

Het steeds negeren van natuurlijke seintjes veroorzaakt heel veel geestelijke en fysieke ellende. Om de ‘trigger’ van de natuurlijk omgeving kun je niet omheen, net zomin als je in de sauna de hitte kunt ontwijken.

Je verbindt je bewust en onbewust met deze natuurlijke, vanzelfsprekende wetten. Daarom is begeleiding van cliënten in de natuur veel gemakkelijker, logischer en daarmee effectiever.

Bekijk hier onze agenda

Kijk hier