TRIA WALK: voor support, inspiratie en actie

De natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie en inzicht. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met outdoor coachen. De buitenlucht nodigt uit om in beweging te komen en contact maken. Anderen ontmoeten, ervaringen delen en inspiratie opdoen zijn kernwoorden. De nadruk ligt op het doen eerder dan het ondergaan. Wanneer je ergens tegenaan loopt en er zelf niet wijs uit geraakt, kan je beroep doen op je medewandelaars.

Een groep mensen die naar elkaar luisteren en elkaar tips en tricks kunnen geven. We hebben allemaal al eens een moment waarop we vastlopen en dan kan het al eens fijn zijn als er iemand meekijkt. Met een andere, frissere blik. Iemand die jouw achtergrond net niet kent maar die op dat moment jouw maatje kan zijn. Je gaat gegarandeerd terug naar huis met meer energie, enthousiasme, een boel frisse ideeën en nieuwe mogelijkheden!

Een-op-een begeleidingIn een individueel traject neem ik je mee op pad. We ruilen dus het gesprekslokaal  voor meer „ruimte“, waardoor je automatisch een ander perspectief en een meer open en vrijer gevoel krijgt .  De combinatie van wandelen, praten en stilstaan bij wat de omgeving te bieden heeft, inspireert,  maakt bewust en geeft inzicht.

Ik ben je partner in jouw zoektocht naar jezelf. Samen bekijken we welke weg jij wil opgaan, rekening houdend met wat goed voelt voor jou.
Je manier van leven veranderen is niet vanzelfsprekend en het is echt niet evident om dat alleen te doen. Als coach zorg ik ervoor dat je, op moeilijke momenten niet in oude patronen vervalt.

Samen met jou zoek ik een plek uit in het groen waar je zonder remmingen over je gedachten, gevoelens, angsten, dromen en doelen kan praten. Vooraf bespreken we de doelen die jij wil bereiken en gedurende een traject van 3 maanden komen we tot fundamentele veranderingen die ertoe zullen leiden dat je je leven terug in handen kan nemen.

Schrijf je in

WorkshopSamen met een beperkte, homogene groep (max 10) gaan we, letterlijk, op stap. Door gebruik te maken van al onze zintuigen werken we rond thema’s als zelfvertrouwen, zelfkennis, eigenwaarde, belemmerende gedachten, verantwoordelijkheid, assertiviteit, etc. Door kennis te delen, te luisteren en samen te werken aan een project  kan je leren om op een andere manier te denken, te werken, samen te leven. Een workshop brengt op een fijne, ontspannen manier mooie veranderingen teweeg! De workshops worden ingedeeld naar interesse, achtergrond of beroep. Zo zijn er workshops voor vrouwen, voor leerkrachten, teamleiders, verzorgenden/verpleegsters, etc..

Schrijf je in

Mental Wellness Bootcamp:

Trendelburg, Duitsland

Ik neem je mee op een 3-daagse ontdekkingstocht naar jezelf! Zo gaan we elke dag een buitenactiviteit doen die betrekking heeft op Focus, Kracht en Balans. In het luchtkuuroord van Trendelburg en omgeving is het goed toeven. Natuur is alom tegenwoordig dus ook alle vormen van natuurlijke ondersteuning. Via activiteiten die mentaal en fysieke begeleid worden, zal je tot een diepere doorgronding van jezelf komen. Vaardigheden en kernwaarden die voor jou belangrijk zijn worden extra in de verf gezet.

Je zal uitgedaagd worden om buiten je comfortzone te treden, jouw competenties die in de kern al aanwezig zijn, zullen uitvergroot worden en je zal leren om net die eigenschappen in te zetten die jou naar een volgend level kunnen brengen. Na inspanning volgt ook ontspanning! Als afsluiter kun je genieten van de Weser Thermen. Je zal  letterlijk door het warme, zoute water gedragen worden en ontspannen maar zoveel rijker terug huiswaarts keren. In de thermen kan je eventueel ook massages bij boeken.

Bekijk hier onze agenda

Kijk hier