Peer@walk

Peer groep: “Groep van met elkaar bekende leeftijdgenoten of collega’s die gemeenschappelijke gedragscodes hebben en die voor elkaar de basis van sociale en/of professionele vergelijking vormen, waaraan oordelen over slagen of falen worden ontleend”. Je wordt samen met jouw groep collega’s uitgenodigd om op pad te gaan en elkaar als individu binnen de groep te ontdekken. Leden van een goed gemotiveerde groep zullen zichzelf eerder als groep zien, zodat ze ook effectiever zullen kunnen samenwerken. Sterke en coherente groepen bieden dus diverse voordelen.

Tijdens de wandelingen zal rekening gehouden worden met de behoeften van de individuele- als de groepsidentiteit en -cohesie.
Na een goed geleide peer@walk zal je beter in staat zijn om:

  • Vaardigheden en expertises van je collega’s te (her)kennen en deze gericht in te zetten.
  • Grenzen te stellen en grenzen van andere te respecteren.
  • Professionele ruimte te creëren en te bewaken.
  • Elkaar te ondersteunen.

Brainwave


Brainwave is het groeitraject van peer@walk. Tijdens deze sessie staat brainstormen centraal. Als groep zal je ideeën  spuien op een zeer gerichte manier door elkaars creativiteit te triggeren. Door middel van HICT (hi-intensity communication training), zal je in staat zijn om zeer snel te reageren met antwoorden op variabele vragen. Je brein leert om op korte termijn en op hoog niveau gedachten te verwoorden. Brainwave verhoogt explosief je verbale kracht.


Schrijf je in

Mental Wellness Bootcamp:

Trendelburg, Duitsland

In drie dagen naar het kloppend hart van jullie team! Er worden elke dag een of meerdere buitenactiviteiten gepland die betrekking hebben op focus, kracht, balans en verbinding. In het luchtkuuroord van Trendelburg en omgeving is het goed toeven. Natuur is alom tegenwoordig dus ook alle vormen van natuurlijke ondersteuning. Via activiteiten die mentaal en fysieke begeleid worden, zal je tot een diepere doorgronding van jezelf als lid van de groep komen. Vaardigheden en kernwaarden die voor jou belangrijk zijn, worden extra in de verf gezet.

Je zal uitgedaagd worden om buiten je comfortzone te treden, de competenties die in de kern al aanwezig zijn, zullen uitvergroot worden en je zal leren om net die eigenschappen in te zetten die jou en je team naar een volgend level kunnen brengen. Na inspanning volgt ook ontspanning! Als afsluiter kunnen jullie genieten van de faciliteiten in de Weser Thermen. Je zal letterlijk door het warme, zoute water gedragen worden en ontspannen maar zoveel rijker terug huiswaarts keren. In de thermen kan je individueel eventueel ook massages bij boeken.

Bekijk hier onze agenda

Kijk hier