Outdoorcoaching of wandelcoaching is veel meer dan wandelen en praten in de natuur.
Door gebruik te maken van natuurlijke metaforen kom je veel sneller tot de kern van je belemmerende gedachten.

Personal Coaching


Outdoor coaching is meer dan wandelen alleen. Het is praten met je blik vooruit, doelen stellen en leren hoe je die bereiken kan. Het is jezelf op een andere manier leren kennen en kwaliteiten ontdekken. Het is op een realistische manier jezelf leren zijn.


Mental Wellness BOOTCAMP


Er zijn heel wat redenen om er even tussenuit te willen, om te werken aan jezelf. Even weg van de dagelijkse beslommeringen, de stress en de drukte. De batterijen terug opladen en met hernieuwd vertrouwen terug aan de slag kunnen. Droom jij hier ook van?


Coaching in Trendelburg


Trendelburg ligt midden in een schitterend natuurgebied. Zuivere lucht, verbluffende vergezichten, rust en ongerepte natuur. Drie dagen waarin we wandelen en werken rond kracht en zelfvertrouwen. Waarin we jouw coachvraag helder krijgen.


Professional team coaching


Een teamcoach kan op verschillende manieren werken, al naargelang het doel van de coaching. Ik richt me tijdens de sessies voornamelijk op communicatie. De kwaliteit van communiceren bepaald in grote mate de betrokkenheid en inzet van je team.


Actif coaching internationalvoor wie?

Vaak wordt me gevraagd wie bij mij terecht kan, welke klachten ik behandel. Ik kan dit niet zomaar opsommen of oplijsten want dan ga ik mensen in vakjes zetten. Ik behandel geen klachten, ik tracht mensen terug in balans te brengen! Ben jij een ondernemend persoon , al dan niet met een eigen zaak, en heb je de indruk dat er meer chaos dan orde heerst? Heb je het gevoel dat je je opgroeiende kinderen niet meer begrijpt? Heb je dromen waarvan je denkt dat ze niet realistisch zijn, of zou het toch..?

Had je verwachtingen die niet (meer) kloppen en weet je niet hoe je daarmee om moet gaan? Voor al deze en andere vragen ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ga met jou op pad om jouw chaos te ontrafelen en laat je voelen waar het werkelijk om draait. Stap voor stap zal je duidelijkheid krijgen en ga je ontdekken wat jouw drijfveer is, waar jouw kracht ligt en leer je terug focus hebben. Al wandelend ga je de balans vinden om op een evenwichtige manier in het leven te staan. Na 3 maanden heb je een andere kijk op jouw huidige situatie en ben je actief bezig om jouw toekomst uit te bouwen zoals jij het ziet!

Wat is outdoor coaching?

Wij werken volgend de TRIA methode

Aandacht

Acceptatie

Actie

Laatste berichten

Shinrin-Yoku komt naar Vlaams-Brabant!


Like0 Comments1 Minute

Smovey, een buitengewone manier om fysieke gezondheid te combineren met mentale weerbaarheid


Like0 Comments1 Minute